Lahjoitukset

Lahjoitukset - monta tapaa auttaa ja tukea!

Voit auttaa eläimiä ja tukea yhdistyksen toimintaa eläinten hyväksi tekemällä lahjoituksen. Pienikin apu on tärkeä ja auttaa saavuttamaan enemmän.

  • Tekemällä oman rahallisen lahjoituksen
  • Tekemällä testamenttilahjoituksen
  • Ryhtymällä kuukausilahjoittajaksi
  • Lahjoittamalla eläintenhoitoon ja harrastamiseen liittyviä tarvikkeita
  • Lahjoittamalla jäsenyys - Anna jäsenyys toiselle lahjaksi!
  • Ryhtymällä itse jäseneksi
  • PetPoint Salon kautta voit ostaa ruokaa löytöeläimille. Tarkoituksena on kerätä ruokaa löytöeläimille, ja Salon Seudun Eläinsuojeluyhdistys toimittaa näin lahjoitetun ruoan sitä tarvitseville eläimille. Pienikin osto auttaa. Yhdistys kerää ostot yhteen jolloin saamme toimitettua ruoat mahdollisimman suurissa ja edullisissa pakkauksissa.
  • Mikäli vaatekaapistasi tai varastoistasi löytyy lahjoitettavaa siistiä ja ehjää, myyntiin sopivaa tavaraa, voit tukea yhdistyksen toimintaa lahjoittamalla tavarasi SSEY:lle myytäväksi. Entisestä poiketen voimme nyt vastaanottaa myös jonkin verran pieniä huonekaluja. Tavaraa voi tuoda kirpputorille sen aukioloaikoina tai sopimuksen mukaan. Yhteydenotot Hennamari Lotsari, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puh. 040 578 4501.
  • Puhtaat kankaat, matonkuteet, langat, heijastinliivit, heijastinnauhat & askartelutarvikkeet: Yhdistys ottaa ilomielin vastaan myös puhtaita ja hyväkuntoisia kankaita, matonkuteita, lankoja ja askartelutarvikkeita yms. Näistä yhdistys, aktiivit ja yhdistyksen toimintaa tukevat henkilöt - myös sinä -  voivat tehdä yhdistykselle myyntituotteita, leluja ja petejä eläimille, villasukkia jne.
  • Voit lahjoittaa yhdistykselle myös käytetyt, siistit ja ylimääräiset eläintenhoitoon ja harrastamiseen liittyviä tarvikkeita, esim. hihnat, pannat, vesikupit, raapimispuut, lelut, eläinten vaatteet, kuljetuslaatikot, häkit, puhtaat pyyhkeet, peitot, tyynyt, matot, jopa vanhaksi menneet eläinten lääkkeet. Näiden avulla yhdistys auttaa siellä, missä on tarvetta. Tarvikkeet voit toimittaa lauantaisin klo 10:00- 14:00 yhdistyksen kirpputorille, Helsingintie 8:aan (sisäänkäynti on Kirkkokatu 12 sisäpihalta).


Salon Seudun Eläinsuojeluyhditykselle on myönnetty Salon alueelle nettikeräyslupa ja lipaskeräyslupa RA/2018/582 ajalle 01.08.2018-31.07.2020. Lippaiden sijoituspaikat ovat SSEY:n kirpputori, Ehyt, Evidensia Salo, Halikon Eläinmaailma, Musti ja Mirri, PetMart Salo, Secondhand Market, Salon Suurkirppis, Voimaeläin sekä Ravintola Terho. Löydät lippaat myös yleensä tapahtumista, joissa olemme mukana. Kaikki kerätyt varat ohjautuvat suoraan alueen eläinsuojelutyöhön. SSEY hoitaa kerätyillä varoilla eläinten perustoimenpiteitä eli leikkauksen, sirutuksen, rokotukset, Myko/Herpes-testauksen sekä loishäädöt, jotta tulokkaat pääsevät etsimään uusia koteja. Varoilla kustannetaan myös loukkaantuneiden, huonokuntoisten ja pahasti nälkiintyneiden eläinten eläinlääkärikustannuksia. Vapaaehtoisemme tekevät työtä ilman palkkaa, joten kaikki kerätyt varat menevät suoraan eläinten hyväksi! 

Kiitos tuestasi!


Lisätietoa lahjoituksista ja lahjoitustilistä voit kysyä soittamalla,
puh. 050 590 9537 (Mira Lunki) tai lähettämällä sähköpostia: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Kiitos.

Yhdistyksellä on oma lahjoituspiste myös Salon Koirahallilla!

Kotisivut: http://www.koirahalli.fi/
Salon Koirahalli, Joensuunkatu 9, 24100 SALO
Katja Taskinen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., gsm 044 735 1021

Kiitos tuestasi!