Turvasiru

Turvasiru.fi

Lemmikin katoaminen, karkaaminen tai varkaiden käsiin joutuminen on painajainen omistajalle. Yhtä lailla eläin kärsii suunnattomasti, jos se joutuu eroon omistajastaan. Turvasiru-verkkopalvelu auttaa sekä omistajaa että lemmikkiä löytämään toisensa - kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä. Turvasiru tuo kadonneen kaverin takaisin!
 
Kun mikrosirutetun lemmikin tiedot viedään Turvasiru-verkkopalveluun, saa lemmikki parhaan mahdollisen turvan. Jos Turvasiru-palvelussa mukana oleva lemmikki katoaa omistajaltaan, voivat eläinsuojeluviranomaiset eläimen löydyttyä saada tämän tunnusnumeron avulla välittömästi selville omistajan tiedot ja ottaa häneen yhteyttä. Palvelu toimii internetissä 24/7.

Turvasirun avulla koditon eläin löytää tiensä takaisin kotiin ja seikkailu voi päättyä onnellisesti.

Pidä yhteystietosi aina ajantasalla Turvasiru.fi -palvelussa

Turvasiru.fi-palveluun liittyneet saavat henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voi koska tahansa internetin kautta tarkistaa ja muuttaa palvelun rekisterissä olevia yhteystietojaan. Liittyminen järjestelmään tapahtuu pääpiirteittäin seuraavasti: ensin ostetaan nettikaupasta aktivointikoodi, joka syötetään Turvasiru.fi -sivuille. Eläimen tiedot lisätään nettilomakkeeseen ja samalla luodaan käyttäjätunnus palveluun.
 
Mikäli palveluun liittymisessä tai sen toiminnassa ilmenee ongelmia, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info(at)turvasiru.fi. Viestiin on hyvä laittaa seuraavat tiedot: mikrosirun numero, lemmikin nimi ja omistajan tiedot. Jos esimerkiksi saamasi aktivointikoodi ei jostakin syystä toimi, lähetä koodi meille takaisin. Näin saamme palvelua nopeutettua, kun voimme välittömästi tehdä jotakin. Yhteystiedot: info(at)turvasiru.fi

Kuinka liitän sirutetun lemmikkini Turvasiru-järjestelmään?

Turvasiruun voi liittyä ostamalla NETTIKAUPASTA turvasirupalvelun aktivointikoodin. Rekisteröinti maksaa 20 euroa / lemmikki. Kun olet maksanut ostoksen ja saanut aktivointikoodin sähköpostitse, voit kirjautua Turvasiru.fi-palveluun. Aktivointikoodin kirjoitettuasi pääset syöttämään lemmikkisi tiedot Turvasiru.fi-järjestelmään.Voit syöttää sähköpostitse saamasi tunnisteen ja tarkisteen TÄSTÄ
  
Tulostettava PDF-tiedosto: LATAA TÄSTÄ