Kotia etsivät

Kissanpentuja ja oikein nuoria kissoja ei luovuteta yksittäin kuin perheeseen, jossa on jo ennestään kissa. Harkinnan mukaan pentu voidaan sijoittaa ilman kissakaveria koiraperheeseen. Kissat luovutetaan leikattuina, sirutettuina, loishäädettyinä, rokotettuina sekä FIV- ja FeLV -testattuina. Näistä aiheutuneita eläinlääkärikuluja peritään osittain kissan uudelta hoitajalta. Lemmikillä voi myös olla piileviä sairauksia, joka uuden kodin tulee ottaa huomioon. Kaikki eläimet, niin kanit, kissat kuin koiratkin, vaativat uudelta kodilta sitoutumista. Eläimen pito ei ole ilmaista vaan tulevaisuudessakin eläimen ruoka ja eläinlääkärikäynnit maksavat. Lemmikkiä tulee käyttää säännöllisesti eläinlääkärin tarkastuksessa ja rokotuksilla, sekä tarvittaessa muissa toimenpiteissä. Lemmikki ei ole ilmainen hyödyke vaan arvokas osa perhettä! HUOM! KISSOJA EI SIJOITETA KOSKAAN VAPAASTI ULKOILEVIKSI VAAN ULKOILUN TULEE TAPAHTUA VAIN VALJAISSA TAI SITÄ VARTEN TEHDYSSÄ TARHASSA.

Lemmikin sijoituksesta tehdään uuden hoitajan kanssa hoitosopimus.

(Facebookistakin pääset selaamaan kodinetsintäilmoituksia vaikket olisikaan rekisteröitynyt käyttäjä.)


KOTIA ETSIVÄT KISSAT

 

ELLI JA ELMERI

 

Kotia etsivät Elli ja Elmeri 💕

Pentukaksikko on ikänsä puolesta valmis uuteen kotiin ja kesytyskin edennyt hyvään vaiheeseen. Elmeri on kaksikosta selkeästi rohkeampi, mutta tuttu ihminen saa kyllä myös Elliä silitellä. Molemmat nauttivat päästessään leikkimään ja he etsivät kotia, jossa heitä leikitettäisiin, annetaan aikaa sekä rakkautta ja huomiota. Etusijalla ovat kodit, jotka ottaisivat molemmat pennut, jotta he pääsisivät yhteiseen kotiin.

Kulukorvaus 180e/pentu. Pennut muuttavat loishäädettyinä, sirutettuina, rokotettuina, leikattuina sekä heiltä on testattu mykoplasma, herpes, kaliki ja klamydia puhtaaksi. Kaikki yhdistyksen kissat lähtevät vain sisäkissoiksi!

Kotihakemukset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

TIUHTI JA VIUHTI

Pennut Tiuhti ja Viuhti etsivät yhteistä kotia 💕

Kaksikko on kiinniotettu luonnosta ja ovat kesyyntyneet mukavasti sijaiskodissa. Tiuhti (tyttö) ja Viuhti (poika) ovat olleet rinta rinnan alusta asti ja he lähtevätkin vain yhteiseen kotiin. Kumpikin antaa silittää ja helliä sylissä, vaikka vielä eivät itse syliin pyrikään. Kaksikko saattaa vielä välillä esittää kovista ja suhista hampaiden välistä, mutta sylissä kuitenkin kuuluu voimakas kehräys, kun saa hellyyttä. Lisäksi kaksikko rakastaa leikkiä.

Tiuhti ja Viuhti muuttavat vain sisäkissoiksi ja heistä peritään kulukorvausta uudelta omistajalta 180e/pentu. Tällöin he ovat loishäädettyjä, rokotettuja, sirutettuja ja leikattuja. Lisäksi heiltä on testattu puhtaaksi mykoplasma, herpes, kaliki ja klamydia.

Kotihakemukset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

KEIJU JA KAPU

Yhteistä kotia etsivät Keiju ja Kapu <3

Musta neito Keiju ja punainen kolli Kapu ovat tämän kesän ulos syntyneitä pentuja ja noin 18 viikon ikäisiä. Kapu pitää jo ihmisen hellittelystä ja tulee välillä itsekin pusuttelemaan :) Keijuakin saa silitellä ja sylitellä tietyissä rajoissa, mutta neiti on vielä kovin, kovin arka ja tarvitsee veljeänsä tuekseen ja turvakseen - siksi heidät luovutetaan vain yhdessä. Kapu on hieman seurallisempi, kun taas Keiju ei ole niin ihmisseurasta perustanut.
Pentujen kesytys on kuitenkin vasta alussa, ja kesytystyön tulisikin jatkua vielä pitkälle uudessakin kodissa. Keiju ja Kapu eivät ole sopivia pikkulapsiperheisiin arkuutensa vuoksi, vaan tarvitsevat rauhallisen, aikuisen kodin, jolla on tietoa, taitoa ja kärsivällisyyttä kesyttää näistä pikkuisista kelpo kotikissoja :) Ruoka ja leikki ovat ipanoille hyviä motivaattoreita.

Keiju ja Kapu luovutetaan loishäädettyinä, kahteen kertaan rokotettuina, sirutettuina sekä mykoplasman, herpeksen, kalikin, klamydian, FIV:n ja FeLVin varalta testattuina. Kapu on jo kastroitu, ja Keijukin pyritään steriloimaan ennen uuteen kotiin muuttoa (mikäli tämä ei onnistu, niin se jää uuden kodin tehtäväksi, mutta kuitenkin SSEY:n laskuun).
Pennut luovutetaan ainoastaan sisäkissoiksi, jolloin ulkoilu tapahtuu joko valjaissa tai turvallisessa ulkotarhassa.

Olisiko sinusta tiikerin ja pantterin kesyttäjäksi?

Lisätiedot ja kotihaut: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Kotia etsii HANI ja HAISULI

VARATTU!! Yhteistä kotia etsii pennut Hani ja Haisuli ❤️

Parivaljakko on luonnosta loukutettu ja kesytetty tänä kesänä ja nyt tulossa luovutusikään.

Haisuli on rohkea, reipas, leikkisä ja utelias pikkupoika. Tykkää olla sylissä, kunhan touhuiltaan vaan ehtii, läheisyys kuitenkin erittäin tärkeää ja tykkää kiehnätä kyljessä.

Hani tuli yhdistykselle vasta myöhemmin ja hänen kesytys on vaatinut pidemmän ajan. Tällä hetkellä Hani on oikea sylipallero tutulle ihmiselle ja viettäisi sylissä aikaa jatkuvasti, mutta vieraiden ihmisten kanssa vaatii ensin totutuksen ihmiseen, jotta hakee läheisyyttä. Hanin vuoksi etsitäänkin rauhallista kotia, jossa ei ole leikki-ikäisiä lapsia.

Pennut luovutetaan loishäädettyinä, testattu puhtaaksi mykoplasma, herpes, klamydia, kaliki ja fiv+felv. Heidät on sirutettu, rokotettu ja leikattu. (Hanin sterilointi saattaa jäädä uuden kodin hoidettavaksi, mutta suoritetaan siinä tapauksessa kuitenkin yhdistyksen laskuun) Kulukorvausta uusi koti maksaa 180e/pentu. Pennut lähtevät vain sisäkissoiksi, jolloin ulkoilu tapahtuu valjaissa tai tarhassa.

Kotihakemukset ja lisätiedot:
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

KOTIA ETSIVÄT KOIRAT

Voit kysyä kotia etsivistä koirista numerosta: 044-2636422 (Sini) tai kurkata SSEY:n Facebook-sivulle.

KOTIA ETSIVÄT MUUT ELÄIMET

Tällä hetkellä ei ole kotia etsiviä muita eläimiä :-)

YKSITYISESTI KOTIA ETSIVÄT

Tällä hetkellä ei ole yksityisesti kotia etsiviä :-)