Kotia etsivät

Kissanpentuja ja oikein nuoria kissoja ei luovuteta yksittäin kuin perheeseen, jossa on jo ennestään kissa. Harkinnan mukaan pentu voidaan sijoittaa ilman kissakaveria koiraperheeseen. Kissat luovutetaan leikattuina, sirutettuina, loishäädettyinä, rokotettuina sekä FIV- ja FeLV -testattuina. Näistä aiheutuneita eläinlääkärikuluja peritään osittain kissan uudelta hoitajalta. Lemmikillä voi myös olla piileviä sairauksia, joka uuden kodin tulee ottaa huomioon. Kaikki eläimet, niin kanit, kissat kuin koiratkin, vaativat uudelta kodilta sitoutumista. Eläimen pito ei ole ilmaista vaan tulevaisuudessakin eläimen ruoka ja eläinlääkärikäynnit maksavat. Lemmikkiä tulee käyttää säännöllisesti eläinlääkärin tarkastuksessa ja rokotuksilla, sekä tarvittaessa muissa toimenpiteissä. Lemmikki ei ole ilmainen hyödyke vaan arvokas osa perhettä! HUOM! KISSOJA EI SIJOITETA KOSKAAN VAPAASTI ULKOILEVIKSI VAAN ULKOILUN TULEE TAPAHTUA VAIN VALJAISSA TAI SITÄ VARTEN TEHDYSSÄ TARHASSA.

Lemmikin sijoituksesta tehdään uuden hoitajan kanssa hoitosopimus.

(Facebookistakin pääset selaamaan kodinetsintäilmoituksia vaikket olisikaan rekisteröitynyt käyttäjä.)


KOTIA ETSIVÄT KISSAT

Kotia etsii HANI ja HAISULI

Yhteistä kotia etsii pennut Hani ja Haisuli ❤️

Parivaljakko on luonnosta loukutettu ja kesytetty tänä kesänä ja nyt tulossa luovutusikään.

Haisuli on rohkea, reipas, leikkisä ja utelias pikkupoika. Tykkää olla sylissä, kunhan touhuiltaan vaan ehtii, läheisyys kuitenkin erittäin tärkeää ja tykkää kiehnätä kyljessä.

Hani tuli yhdistykselle vasta myöhemmin ja hänen kesytys on vaatinut pidemmän ajan. Tällä hetkellä Hani on oikea sylipallero tutulle ihmiselle ja viettäisi sylissä aikaa jatkuvasti, mutta vieraiden ihmisten kanssa vaatii ensin totutuksen ihmiseen, jotta hakee läheisyyttä. Hanin vuoksi etsitäänkin rauhallista kotia, jossa ei ole leikki-ikäisiä lapsia.

Pennut luovutetaan loishäädettyinä, testattu puhtaaksi mykoplasma, herpes, klamydia, kaliki ja fiv+felv. Heidät on sirutettu, rokotettu ja leikattu. (Hanin sterilointi saattaa jäädä uuden kodin hoidettavaksi, mutta suoritetaan siinä tapauksessa kuitenkin yhdistyksen laskuun) Kulukorvausta uusi koti maksaa 180e/pentu. Pennut lähtevät vain sisäkissoiksi, jolloin ulkoilu tapahtuu valjaissa tai tarhassa.

Kotihakemukset ja lisätiedot:
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kotia etsii VÄISKI


Väiski on kesän pentuja, hieman yli luovutusiän ikäinen herrasmies. Väiski on luontoon syntynyt, mutta sijaiskodissa kesyyntynyt ja onkin oppinut nauttimaan ihmisen huomiosta. Väiski on utelias ja leikkisä pentu, vaikkakin hieman "äijämäinen" luonne. Väiski tulee syliin ja on siliteltävissä, joskin nopeita liikkeitä vielä joskus saattaa varoa. Väiski tulee toimeen lajitovereidensa kanssa ja hänelle etsitäänkin kotia, jossa olisi kissakaveri. Uusi koti osallistuu eläinlääkärikuluihin 160e summalla.

Kotihakemukset ja tiedustelut
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

 

KOTIA ETSIVÄT KOIRAT

Voit kysyä kotia etsivistä koirista numerosta: 044-2636422 (Sini) tai kurkata SSEY:n Facebook-sivulle.

KOTIA ETSIVÄT MUUT ELÄIMET

Tällä hetkellä ei ole kotia etsiviä muita eläimiä :-)

YKSITYISESTI KOTIA ETSIVÄT

Tällä hetkellä ei ole yksityisesti kotia etsiviä :-)