Kotia etsivät


Kissanpentuja ja oikein nuoria kissoja ei luovuteta yksittäin kuin perheeseen, jossa on jo ennestään kissa. Harkinnan mukaan pentu voidaan sijoittaa ilman kissakaveria koiraperheeseen. Kissat luovutetaan leikattuina, sirutettuina, loishäädettyinä, rokotettuina sekä FIV- ja FeLV -testattuina. Näistä aiheutuneita eläinlääkärikuluja peritään osittain kissan uudelta hoitajalta. Lemmikillä voi myös olla piileviä sairauksia, joka uuden kodin tulee ottaa huomioon. Kaikki eläimet, niin kanit, kissat kuin koiratkin, vaativat uudelta kodilta sitoutumista. Eläimen pito ei ole ilmaista vaan tulevaisuudessakin eläimen ruoka ja eläinlääkärikäynnit maksavat. Lemmikkiä tulee käyttää säännöllisesti eläinlääkärin tarkastuksessa ja rokotuksilla, sekä tarvittaessa muissa toimenpiteissä. Lemmikki ei ole ilmainen hyödyke vaan arvokas osa perhettä! HUOM! KISSOJA EI SIJOITETA KOSKAAN VAPAASTI ULKOILEVIKSI VAAN ULKOILUN TULEE TAPAHTUA VAIN VALJAISSA TAI SITÄ VARTEN TEHDYSSÄ TARHASSA.

Lemmikin sijoituksesta tehdään uuden hoitajan kanssa hoitosopimus.

(Facebookistakin pääset selaamaan kodinetsintäilmoituksia vaikket olisikaan rekisteröitynyt käyttäjä.)KOTIA ETSIVÄT KISSAT 


Yhteistä kotia etsivät INKERI JA AARO


Aaro on noin 7-vuotias rauhallinen kolli. "Joo joo -mies", kaikki käy! Aaro suhtautuu kaikkeen rauhallisesti ja ottaa vastaan tulevat tilanteet sen enempiä hötkyilemättä. Inkeri on arviolta 2-3 -vuotias tyttö ja hän onkin tämän kaksikon vauhdittaja. Inkeri on varsin leikkisä ja touhukas, mutta yöksi rauhoittuu nukkumaan sänkyyn hoitajansa lähelle. Tosin joskus on vaan ihan pakko vähän duunata öisinkin.

Inkeri ja Aaro ovat kovasti kiintyneitä toisiinsa ja heille etsitäänkin vain yhteistä kotia. Tästä jollekin mahtava parivaljakko, jolta ei huumorintajuakaan puutu. Pariskunnan lempipäivä on lauantai, jolloin pääsee saunomaan! Sen lisäksi he nauttivat kiipeilypuussa leikkimisestä, luonto-ohjelmien katsomisesta, kaappien koluamisesta sekä ennen kaikkea ihmisen huomiosta

Taustastaan huolimatta kumpikin kissoista on muuttunut sijaiskodissa oikeaksi sylipalleroksi

Inkeri ja Aaro ovat tulleet yhdistykselle liian isoksi laumaksi kasvaneesta kissakodista, jossa heidän hoidostaan ei enää kyetty huolehtimaan. Kumpikin osaa käyttää hiekkalaatikkoa eikä vahinkoja satu. Herrasväki on asettunut sisäkissoiksi hyvin eikä kaipuuta ulos ole ilmennyt. Vaikkakin ikkunasta pikkulintujen katseleminen on joskus huisin kivaa.

Jos sinulla on tarjota kotia tälle parivaljakolle niin otathan yhteyttä!

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.Kotia etsii YLLÄRI


Suloinen YLLÄRI on palautunut yhdistykselle etsimään kotia itsestään riippumattomista syistä. Ylläri on arviolta 9-vuotias tyttökissa. Yhdistykselle tultuaan se on madotettu ja rokotettu kahdesti, sirutettu ja leikattu sekä muutoinkin eläinlääkärin tarkastama. Ylläriltä on poistettu runsaasti hampaita hammassyöpymän ja parodontiitin seurauksena, ja muutama tullaan vielä yhdistyksen avustamana poistamaan. Yllärillä on ollut myös oireettomana virtsakiteitä, joten uuden kodin tulisi sitoutua laadukkaaseen ruokintaan, jotteivat kiteet uusiutuisi. Ylläri on lähtöisin vahingossa liian isoksi kasvaneesta kissapopulaatiosta, joten tulee varmasti toimeen myös muiden kissojen kanssa. Neiti vaikuttaa kuitenkin hyvin ujolta ja rauhalliselta, kenties alistuvaltakin, joten kissakaveri ei saisi olla kovin dominoiva. Ylläri voidaan hyvin luovuttaa myös ainoaksi kissaksi kunhan sillä on runsaasti ihmisseuraa. Sijaiskodissa ollessaan se tottui myös pienen lapsen touhuihin, mutta koska on hyvin pelokas vielä tänäkin päivänä, Ylläri luovutetaan ensisijaisesti joko lapsettomaan, aikuiseen ja rauhalliseen kotiin tai perheeseen, jossa lapset ovat jo varttuneempia. Kesy ja kiltti kissakaveri voisi auttaa hänen ujoudessaan. Ylipäänsä Ylläri on rauhallinen, harmiton ja ujo kissa, joka ei tee itsestään numeroa. Mutta kun hänen luokseen menee, lähtee kehruukone käyntiin hyvinkin äkkiä. Neiti rakastaa rapsutuksia yli kaiken! Ylläri on sijaiskodissa ollut aluksi päiväsaikaan passiivinen  ja uskaltanut leikkiä ja touhottaa lähinnä öisin mutta ajan kanssa hän on pikkuhiljaa uskaltanut jo tulla sohvallekkin seuraksi. Kärsivällisellä tutustumisella puolin ja toisin, ja luottamuksen saavuttamisella, Ylläri varmasti rohkaistuu vielä paljon. Entisessä elämässään hän ei varmasti ole saanut ansaitsemaansa huomiota, joten hän ei ehkä myöskään osaa siihen vielä suhtautua. Ylläri arvostaa omaa paikkaa ja omaa petiä, joten sellaisia sillä tulisi olla myös uudessa kodissa. Jos sinulla olisi tarjota koti tälle kissaneidille, ota yhteyttä!

Yhteydenotot ja kotihakemukset
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Kotia etsii VÄISKIVäiski on kesän pentuja, hieman yli luovutusiän ikäinen herrasmies. Väiski on luontoon syntynyt, mutta sijaiskodissa kesyyntynyt ja onkin oppinut nauttimaan ihmisen huomiosta. Väiski on utelias ja leikkisä pentu, vaikkakin hieman "äijämäinen" luonne. Väiski tulee syliin ja on siliteltävissä, joskin nopeita liikkeitä vielä joskus saattaa varoa. Väiski tulee toimeen lajitovereidensa kanssa ja hänelle etsitäänkin kotia, jossa olisi kissakaveri. Uusi koti osallistuu eläinlääkärikuluihin 160e summalla.

Kotihakemukset ja tiedustelut
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Kotia etsii VIIVUKKA

  

Pikkuneiti Viivukka on alkukesän pentuja. Hän on luontoon syntynyt ja siellä hetken elänyt, mutta mukavasti sijaiskodissa kesyyntynyt. Hän on reipas ja leikkisä tyttö, mutta luonteeltaan hieman ujo eli viihtyy myös omissa oloissaan jos ei ihminen tee aloitetta. Hän rakastaa kyllä silittelyä ja hellyyttä vaikkei sylissä kauaa viihdy. Uusi koti osallistuu kulukorvauksiin 160e summalla. 


Kotihakemukset ja tiedustelut
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 
KOTIA ETSIVÄT KOIRATTällä hetkellä yhdistyksellä ei ole kotia etsiviä koiria :-)KOTIA ETSIVÄT MUUT
ELÄIMET


Tällä hetkellä ei kotia etsiviä muita eläimiä :-)YKSITYISESTI KOTIA ETSIVÄT

 
Tällä hetkellä yhdistyksen kautta yksityisesti kotia etsiviä eläimiä ei ole :-)