Kotia etsivät


Kissanpentuja ja oikein nuoria kissoja ei luovuteta yksittäin kuin perheeseen, jossa on jo ennestään kissa. Harkinnan mukaan pentu voidaan sijoittaa ilman kissakaveria koiraperheeseen. Kissat luovutetaan leikattuina, sirutettuina, loishäädettyinä, rokotettuina sekä FIV- ja FeLV -testattuina. Näistä aiheutuneita eläinlääkärikuluja peritään osittain kissan uudelta hoitajalta. Lemmikillä voi myös olla piileviä sairauksia, joka uuden kodin tulee ottaa huomioon. Kaikki eläimet, niin kanit, kissat kuin koiratkin, vaativat uudelta kodilta sitoutumista. Eläimen pito ei ole ilmaista vaan tulevaisuudessakin eläimen ruoka ja eläinlääkärikäynnit maksavat. Lemmikkiä tulee käyttää säännöllisesti eläinlääkärin tarkastuksessa ja rokotuksilla, sekä tarvittaessa muissa toimenpiteissä. Lemmikki ei ole ilmainen hyödyke vaan arvokas osa perhettä! HUOM! KISSOJA EI SIJOITETA KOSKAAN VAPAASTI ULKOILEVIKSI VAAN ULKOILUN TULEE TAPAHTUA VAIN VALJAISSA TAI SITÄ VARTEN TEHDYSSÄ TARHASSA.

Lemmikin sijoituksesta tehdään uuden hoitajan kanssa hoitosopimus.

(Facebookistakin pääset selaamaan kodinetsintäilmoituksia vaikket olisikaan rekisteröitynyt käyttäjä.)KOTIA ETSIVÄT KISSAT 


Yhteistä kotia etsivät INKERI JA AARO


Aaro on arviolta 7-vuotias, rauhallinen ja makoilusta nauttiva säyseä kolli. Aarolle käy kaikki ja hän suhtautuu elämään ja vastaan tuleviin tilanteisiin rauhallisesti. Aaro pitää rapsutuksista ja silityksistä ja viihtyy sylissä, mutta ei välttämättä hakeudu itse niihin. Aarolta puuttuu runsaasti hampaita ja uuden kodin tulee huolehtia herran hammashygieniasta (mahdolliset hammaskiven poistot yms.) Aaro on herkuttelija ja saattaakin välillä nirsoilla ruuan kanssa, jos se ei ole mieluista.

Inkeri on noin 2-3 -vuotias leikkisä tyttö. Inkeri on vilkkaampi ja temperamenttisempi sekä osoittaa kyllä jos jokin ei miellytä. Rapsutukset ja silitykset saavat kehruukoneen käyntiin ja Inkeri osoittaa nauttivansa niistä myös puskemalla silittäjäänsä. Vilkkautensa vuoksi ei välttämättä kuitenkaan viihdy kauaa paikallaan. Tullessaan yhdistykselle Inkeri oli arka ja epävarma, mutta sijaiskodissa hänestä on kasvanut utelias ja varsin seurallinen neiti. Kummatkin kissat tarvitsevat kuitenkin aikaisemmasta elämästään johtuen ensin luottamuksellisen suhteen hoitajaansa, jotta uskaltavat olla täysin avoimia ja hakeutua seuraan ja syliteltäviksi.

Inkeri ja Aaro ovat tulleet yhdistykselle liian isoksi laumaksi kasvaneesta kissakodista, jossa heidän hoidostaan ei enää kyetty huolehtimaan. Yhdistykselle tultuaan he ovat saaneet sisä- ja ulkoloishäädöt kahdesti, rokotukset, sirut sekä heidät on steriloitu/kastroitu. Pariskunta on ollut tiiviisti yhdessä siitä asti, kun yhdistykselle tulivat ja ovat kiintyneitä toisiinsa, joten heille etsitään vain yhteistä kotia! Lapsista heillä ei ole kokemusta ja ainakin vilkkaat ja äänekkäät leikki-ikäiset lapset saattavat olla parivaljakosta pelottavia.

Uusi koti osallistuu pariskunnan hoitokuluihin summalla, joka muodostuu eläinlääkärin hoitokuluista. Jos sinulla olisi tarjota tälle parivaljakolle loppuelämän koti, olethan yhteydessä!

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Kotia etsii YLLÄRI


Suloinen YLLÄRI on palautunut yhdistykselle etsimään kotia itsestään riippumattomista syistä. Ylläri on arviolta 9-vuotias tyttökissa. Yhdistykselle tultuaan se on madotettu ja rokotettu kahdesti, sirutettu ja leikattu sekä muutoinkin eläinlääkärin tarkastama. Ylläriltä on poistettu runsaasti hampaita hammassyöpymän ja parodontiitin seurauksena, ja muutama tullaan vielä yhdistyksen avustamana poistamaan. Yllärillä on ollut myös oireettomana virtsakiteitä, joten uuden kodin tulisi sitoutua laadukkaaseen ruokintaan, jotteivat kiteet uusiutuisi. Ylläri on lähtöisin vahingossa liian isoksi kasvaneesta kissapopulaatiosta, joten tulee varmasti toimeen myös muiden kissojen kanssa. Neiti vaikuttaa kuitenkin hyvin ujolta ja rauhalliselta, kenties alistuvaltakin, joten kissakaveri ei saisi olla kovin dominoiva. Ylläri voidaan hyvin luovuttaa myös ainoaksi kissaksi kunhan sillä on runsaasti ihmisseuraa. Sijaiskodissa ollessaan se tottui myös pienen lapsen touhuihin, mutta koska on hyvin pelokas vielä tänäkin päivänä, Ylläri luovutetaan ensisijaisesti joko lapsettomaan, aikuiseen ja rauhalliseen kotiin tai perheeseen, jossa lapset ovat jo varttuneempia. Kesy ja kiltti kissakaveri voisi auttaa hänen ujoudessaan. Ylipäänsä Ylläri on rauhallinen, harmiton ja ujo kissa, joka ei tee itsestään numeroa. Mutta kun hänen luokseen menee, lähtee kehruukone käyntiin hyvinkin äkkiä. Neiti rakastaa rapsutuksia yli kaiken! Ylläri on sijaiskodissa ollut aluksi päiväsaikaan passiivinen  ja uskaltanut leikkiä ja touhottaa lähinnä öisin mutta ajan kanssa hän on pikkuhiljaa uskaltanut jo tulla sohvallekkin seuraksi. Kärsivällisellä tutustumisella puolin ja toisin, ja luottamuksen saavuttamisella, Ylläri varmasti rohkaistuu vielä paljon. Entisessä elämässään hän ei varmasti ole saanut ansaitsemaansa huomiota, joten hän ei ehkä myöskään osaa siihen vielä suhtautua. Ylläri arvostaa omaa paikkaa ja omaa petiä, joten sellaisia sillä tulisi olla myös uudessa kodissa. Jos sinulla olisi tarjota koti tälle kissaneidille, ota yhteyttä!

Yhteydenotot ja kotihakemukset
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 


 

Kotia etsii REISKA


Reiskalla on ikää noin 11 viikkoa. Luovutusikään päästyään Reiska olisi valmis uuteen kotiin. Reiska sisaruksineen löytyi metsästä asumasta puupinon alta sen ollessa noin 5 viikkoa vanha. Reiska kehittyi sijaiskodissa nopeasti varsinaiseksi rämäpääksi, aina ensimmäisenä paikalla ja tutkimassa uusia asioita. Reiska on rohkea ja utelias pentu, joka nauttii sylissä olosta ja hellyydestä. Reiska on sijaiskodissa tottunut myös lapsiin ja pitääkin lapsista kovasti. Sijaiskodissa hän on ollut osa isompaa laumaa, joten hänelle etsitäänkin kotia, josta löytyisi kissakaveri. Uusi koti osallistuu hoitokuluihin 160€:n summalla. Jos sinulla olisi tarjota koti kissakaverin kera tälle rämäpäälle, olethan yhteydessä!

Kotihakemukset ja tiedustelut: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
KOTIA ETSIVÄT KOIRATTällä hetkellä yhdistyksellä ei ole kotia etsiviä koiria :-)KOTIA ETSIVÄT MUUT
ELÄIMET


Tällä hetkellä ei kotia etsiviä muita eläimiä :-)YKSITYISESTI KOTIA ETSIVÄT

 
Tällä hetkellä yhdistyksen kautta yksityisesti kotia etsiviä eläimiä ei ole :-)