Kotia etsivät

Kissanpentuja ja oikein nuoria kissoja ei luovuteta yksittäin kuin perheeseen, jossa on jo ennestään kissa. Harkinnan mukaan pentu voidaan sijoittaa ilman kissakaveria koiraperheeseen. Kissat luovutetaan leikattuina, sirutettuina, loishäädettyinä, rokotettuina sekä FIV- ja FeLV -testattuina. Näistä aiheutuneita eläinlääkärikuluja peritään osittain kissan uudelta hoitajalta. Lemmikillä voi myös olla piileviä sairauksia, joka uuden kodin tulee ottaa huomioon. Kaikki eläimet, niin kanit, kissat kuin koiratkin, vaativat uudelta kodilta sitoutumista. Eläimen pito ei ole ilmaista vaan tulevaisuudessakin eläimen ruoka ja eläinlääkärikäynnit maksavat. Lemmikkiä tulee käyttää säännöllisesti eläinlääkärin tarkastuksessa ja rokotuksilla, sekä tarvittaessa muissa toimenpiteissä. Lemmikki ei ole ilmainen hyödyke vaan arvokas osa perhettä! HUOM! KISSOJA EI SIJOITETA KOSKAAN VAPAASTI ULKOILEVIKSI VAAN ULKOILUN TULEE TAPAHTUA VAIN VALJAISSA TAI SITÄ VARTEN TEHDYSSÄ TARHASSA.

Lemmikin sijoituksesta tehdään uuden hoitajan kanssa hoitosopimus.

(Facebookistakin pääset selaamaan kodinetsintäilmoituksia vaikket olisikaan rekisteröitynyt käyttäjä.)


KOTIA ETSIVÄT KISSAT

Osku

Osku-kissa etsii kotia!

Uutta kotia etsii valloittava Osku-poika ❤️

Osku on noin 2-vuotias seurallinen, leikkisä ja rento kollipoika, joka juttelee, osallistuu kodin tapahtumiin ja nukkuu vieressä. Sylissä Osku viihtyy vain, kun häntä itseä sylityttää, pakottaa ei saa.

Osku pitää lapsista ja hakeutuu heidän seuraan, joten hän olisikin omiaan lapsiperheeseen. Keskinäisiä leikkejä on toki syytä valvoa ja lapselle opettaa kuinka kissaa käsitellä, ja milloin on aika lopettaa leikit tai silittely.
Oskussa on muutenkin kaiken lempeyden lisäksi hieman kissamaista asennetta ja olisi hyvä jos uudella hoitajalla olisi ennestään hieman kokemusta kissoista ja sitä myötä kissanlukutaitoa.

Ei ole tietoa, miten Osku tulisi muiden lemmikkien kanssa toimeen. Hän on ollut ainoana kissana tähän asti, mutta on niin leikkisä ja seurallinen tapaus, että voisi hyötyä karvaisemmastakin kaverista. Osku voidaan luovuttaa myös ainoaksi kissaksi, mutta siinä tapauksessa hänelle on suotava tarpeeksi huomiota, virikkeitä ja väsyttäviä leikkituokioita, jottei hän keksi häiritä ihmisten yöunia tai tehdä muita ei-sallittuja asioita.

Oskua ei luovuteta vapaasti ulkoilevaksi, vaan mahdollisen ulkoilun tulee tapahtua joko valjaissa tai turvallisessa ulkotarhassa.
Uuden kodin tulisi sitoutua syöttämään Oskulle viljatonta ruokaa, jottei korviin ala kertyä hiivaa, mihin hänellä on taipumusta.

Osku on yhdistyksen toimesta rokotettu, leikattu, sirutettu ja useampien tautien varalta testattu. Poika on valmis muuttamaan heti, kun sopiva koti löytyy!

Lisätiedot ja kotihakemukset:
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hekku

 Kultainen Hekku-kissa etsii sitä omaa kotia!

Omaa kotia etsii puolivuotias Hekku-tyttö ❤️

Hekku on viime kesän ulos syntyneitä pentuja ja tuli meille sijaiskotiin yhdessä sisarustensa kanssa. Hekku oli viisikon epäluuloinen ujopiimä, joka piilotteli varaemon ”helmoissa”, ja sitä oli hieman hankala käsitellä.
Hekun muiden sisarusten muutettua vuodenvaihteessa omiin, uusiin koteihinsa on Hekku suorastaan puhjennut kukkaan! Varaemo eli sijaiskodin oma aikuinen kissa on toki edelleen ollut tärkeä rohkaisija, mutta nykyisin Hekku juttelee todella paljon, kerjää ruokaa ja leikkii mielellään, kuin ihan kuka tahansa kissanpentu. Sylissä hän ei tykkää olla ja vieraita ihmisiä vielä vierastaa.

Neidille etsimme rauhallista ja kärsivällistä kotia, joka on valmis lempeästi rohkaisemaan häntä sopeutumaan uuteen ympäristöön ja jatkamaan kesytystyötä. Varaemo on ollut Hekulle tärkeä osa kesyyntymisprosessia, joten uudessa kodissa tulisikin olla jo ennestään vanhempi ja kesy kissakaveri. Suurta kissalaumaa emme kuitenkaan toivo, jotta Hekulle riittäisi tarpeeksi huomiota ja saisi kukoistaa myös uudessa kodissa. Hekku ei myöskään oikein sovi pikkulapsiperheeseen arkuutensa vuoksi. Sijaiskodissa hän on tottunut muihin kissoihin, koiriin sekä teini-ikäisiin lapsiin.

Hekku luovutetaan ainoastaan sisäkissaksi ja mahdollisen ulkoilun tulee tapahtua joko valjaissa tai turvallisessa ulkotarhassa.
Tyttö on madotettu useaan otteeseen, kahdesti rokotettu, sirutettu, steriloitu ja useamman taudin varalta testattu.

Tämä pikkuinen olisi jo valmis ikiomaan loppuelämänkotiin! ❤️

Lisätiedot ja kotihakemukset:
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Milla

 Milla-kissa etsii omaa kotia!

Kotia etsii Milla <3

Milla on noin 4-vuotias emokissa, joka saapui pentujensa kera yhdistykselle syyskuun alussa. Milla hoiti pentunsa rakkaudella ja tuona 10 viikon aikana alkoi osoittaa luottamusta ja hellyyttää myös omaan ihmiseen. Milla ei emoaikana sietänyt toisia kissoja lainkaan, mutta on ollut elämänsä aikana muiden kissojen sekä pienen koiran kanssa, Millalle siis mahdollisesti voisi sopia ainoan kissan kotikin.

Milla ei vielä ole sylikissan elkeitä näyttänyt, mutta silittää antaa ja käsitellä, joten villikkokissa ei ole kyseessä. Rauhallinen ympäristö, jossa saisi omalta korkealta jalustalta katsoa alamaisiaan, olisi hänelle just passeli :D Hän on oman arvonsa tunteva, elegantti neiti. Ruokana maistuu niin pipana, märkäruoka kuin raakalihakin. Tarpeet tehdään sille kuuluvaan paikkaan.

Milla muuttaa uuteen kotiin loishäädettynä (x3), rokotettuna (x2), sirutettuna, steriloituna sekä mykoplasman, herpeksen, kalikin sekä klamydian varalta testattuina. Näistä uusi koti kustantaa yhdistykselle 100€ sitoutumisena eläimen arvoon. <3


Milla muuttaa vain ja ainoastaan sisäkissaksi, jolloin ulkoilu tapahtuu joko valjaissa tai turvallisessa ulkotarhassa.

Kotihakemukset:
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Misu

 Misu the Kisu etsii sitä omaa loppuelämän kotiaan!


Misu on ihana ja seurallinen tyttö, leikkisä ja oman arvonsa tunteva. Hänessä on tietynlaista kissamaista asennetta ja taipumusta hellyysaggressioon; hän siis kyllä tavalla tai toisella ilmoittaa, koska rapsutukset riittävät, tai koska muuten vaan on niin ihanaa, ettei tiedä miten päin olisi.

Misu tuntuisi kaipaavan paljon virikkeitä ja leikkiä, mutta häntä emme suosittele pikkulapsiperheeseen, emmekä myöskään toisen kissan kaveriksi, sillä aiemmassa kodissaan Misu on ollut hyvin pomotteleva toista kissaa kohtaan, ja siksi päätyi meille.
Etsimme siis kotia, missä Misu saisi olla ainoana kissana ja missä ymmärretään kissojen käyttäytymistä ja ison egon kissamaisuuksia. Kodissa voisi olla jo vanhempia lapsia leikittämässä ja siellä voisi olla kivoja tähystyspaikkoja ulos, mahdollisuus rakentaa ulkotarha tai päästä lasitetulle parvekkeelle.
Sylissä Misu ei tykkää olla, mutta tulee kyllä sohvalle viereen köllimään.

Misu on useampaan kertaan madotettu, kahdesti rokotettu, leikattu, sirutettu, sekä testattu herpeksen, mykoplasman, klamydian ja kalikin varalta.
Luovutamme kissat ainoastaan sisäkissoiksi, ja mahdollisen ulkoilun tulee tapahtua valjaissa tai turvallisessa ulkotarhassa.

Misu odottaa jo kovasti sitä omaa kotiaan ja on valmis muuttamaan kun sopiva löytyy 😊❤️

Lisätiedot ja kotihaut:
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

- - -

KOTIA ETSIVÄT KOIRAT

Voit kysyä kotia etsivistä koirista numerosta: 044-2636422 (Sini) tai kurkata SSEY:n Facebook-sivulle.

KOTIA ETSIVÄT MUUT ELÄIMET

Tällä hetkellä ei ole kotia etsiviä muita eläimiä :-)

YKSITYISESTI KOTIA ETSIVÄT

Tällä hetkellä ei ole yksityisesti kotia etsiviä :-)