Kotia etsivät


Kissanpentuja ja oikein nuoria kissoja ei luovuteta yksittäin kuin perheeseen, jossa on jo ennestään kissa. Harkinnan mukaan pentu voidaan sijoittaa ilman kissakaveria koiraperheeseen. Kissat luovutetaan leikattuina, sirutettuina, loishäädettyinä, rokotettuina sekä FIV- ja FeLV -testattuina. Näistä aiheutuneita eläinlääkärikuluja peritään osittain kissan uudelta hoitajalta. Lemmikillä voi myös olla piileviä sairauksia, joka uuden kodin tulee ottaa huomioon. Kaikki eläimet, niin kanit, kissat kuin koiratkin, vaativat uudelta kodilta sitoutumista. Eläimen pito ei ole ilmaista vaan tulevaisuudessakin eläimen ruoka ja eläinlääkärikäynnit maksavat. Lemmikkiä tulee käyttää säännöllisesti eläinlääkärin tarkastuksessa ja rokotuksilla, sekä tarvittaessa muissa toimenpiteissä. Lemmikki ei ole ilmainen hyödyke vaan arvokas osa perhettä! HUOM! KISSOJA EI SIJOITETA KOSKAAN VAPAASTI ULKOILEVIKSI VAAN ULKOILUN TULEE TAPAHTUA VAIN VALJAISSA TAI SITÄ VARTEN TEHDYSSÄ TARHASSA.

Lemmikin sijoituksesta tehdään uuden hoitajan kanssa hoitosopimus.

(Facebookistakin pääset selaamaan kodinetsintäilmoituksia vaikket olisikaan rekisteröitynyt käyttäjä.)KOTIA ETSIVÄT KISSAT 


Yhteistä kotia etsivät INKERI JA AARO


Aaro on arviolta 7-vuotias, rauhallinen ja makoilusta nauttiva säyseä kolli. Aarolle käy kaikki ja hän suhtautuu elämään ja vastaan tuleviin tilanteisiin rauhallisesti. Aaro pitää rapsutuksista ja silityksistä ja viihtyy sylissä, mutta ei välttämättä hakeudu itse niihin. Aarolta puuttuu runsaasti hampaita ja uuden kodin tulee huolehtia herran hammashygieniasta (mahdolliset hammaskiven poistot yms.) Aaro on herkuttelija ja saattaakin välillä nirsoilla ruuan kanssa, jos se ei ole mieluista.

Inkeri on noin 2-3 -vuotias leikkisä tyttö. Inkeri on vilkkaampi ja temperamenttisempi sekä osoittaa kyllä jos jokin ei miellytä. Rapsutukset ja silitykset saavat kehruukoneen käyntiin ja Inkeri osoittaa nauttivansa niistä myös puskemalla silittäjäänsä. Vilkkautensa vuoksi ei välttämättä kuitenkaan viihdy kauaa paikallaan. Tullessaan yhdistykselle Inkeri oli arka ja epävarma, mutta sijaiskodissa hänestä on kasvanut utelias ja varsin seurallinen neiti. Kummatkin kissat tarvitsevat kuitenkin aikaisemmasta elämästään johtuen ensin luottamuksellisen suhteen hoitajaansa, jotta uskaltavat olla täysin avoimia ja hakeutua seuraan ja syliteltäviksi.

Inkeri ja Aaro ovat tulleet yhdistykselle liian isoksi laumaksi kasvaneesta kissakodista, jossa heidän hoidostaan ei enää kyetty huolehtimaan. Yhdistykselle tultuaan he ovat saaneet sisä- ja ulkoloishäädöt kahdesti, rokotukset, sirut sekä heidät on steriloitu/kastroitu. Pariskunta on ollut tiiviisti yhdessä siitä asti, kun yhdistykselle tulivat ja ovat kiintyneitä toisiinsa, joten heille etsitään vain yhteistä kotia! Lapsista heillä ei ole kokemusta ja ainakin vilkkaat ja äänekkäät leikki-ikäiset lapset saattavat olla parivaljakosta pelottavia.

Uusi koti osallistuu pariskunnan hoitokuluihin summalla, joka muodostuu eläinlääkärin hoitokuluista. Jos sinulla olisi tarjota tälle parivaljakolle loppuelämän koti, olethan yhteydessä!

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Kotia etsii VIIRU


Viiru on noin 10-vuotias rauhallinen ja kiltti kissarouva. Viiru on asunut ainakin suurimman osan elämästään iäkkäämpien ihmisten seuralaisena. Viirun nykyisen omistajan ikääntyessä on Viiru luovutettu yhdistykselle etsimään uutta kotia loppuelämäkseen. Viiru on rauhaa rakastava ystävällinen kissa, joka nauttii suunnattomasti hellyydestä ja huomiosta. Viiru on myös nauttinut hieman liikaa ruokakupin sisällöistä ja uuden kodin tuleekin sitoutua Viirun laihdutusprojektiin. Viirun ruokavalio koostuu tällä hetkellä dieettiraksuista, jotka maistuu ladylle hyvin :-) Viirulla ei ole kokemusta lapsista ja pääasiassa hän etsiikin rauhallista kotia. Viiru on hyvin oman arvonsa tunteva laumatoverien joukossa, joten ainoana kissana tai iäkkäämmän kollin seuralaisena varmasti elo sujuisi parhaiten. Ihmisten kanssa Viiru on sosiaalinen ja seurallinen. Viirun hampaille tulee suorittaa hammaskiven poisto, kunhan paino saadaan ensin tippumaan. Yhdistys kustantaa tämän hammaskiven poiston. Uusi koti osallistuu hoitokuluihin summalla, joka määräytyy lääkärissä tehdyistä hoitotoimenpiteistä.

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 


Kotia etsii YLLÄRI

 
Ylläri on arviolta 9-vuotias tyttökissa. Yhdistykselle tultuaan se on madotettu ja rokotettu kahdesti, sirutettu ja leikattu sekä muutoinkin eläinlääkärin tarkastama. Yllärillä on hieman hammaskiveä, jonka poistattamisesta sovitaan uuden kodin kanssa. Sivulöydöksenä Ylläriltä löydettiin lääkärillä virtsakiteitä, jotka on nyt liotettu pois siihen sopivalla ruualla. Tätä eläinlääkäriltä saatavaa ruokaa tulisi syöttää Yllärille vielä ainakin seuraavan puoli vuotta, sillä kiteet uusiutuvat helposti. Ylläri ei kuitenkaan oireillut pissavaivoja mitenkään ja on aivan sisäsiisti. Ylläri on lähtöisin vahingossa liian isoksi kasvaneesta kissapopulaatiosta, joten tulee varmasti toimeen myös muiden kissojen kanssa. Neiti vaikuttaa kuitenkin hyvin ujolta ja rauhalliselta, kenties alistuvaltakin, joten kissakaveri ei saisi olla kovin dominoiva. Ylläri voidaan hyvin luovuttaa myös ainoaksi kissaksi. Sijaiskodissa Ylläri on tottunut 2-vuotiaan lapsen touhuihin, joka ymmärtää antaa kissalle myös omaa rauhaa. Ylläri suhtautuu lapseen hyvin varovaisesti ja fiksusti, joten tyttö olisikin varmasti oivallinen kissa myös lapsiperheeseen. Ylipäätänsä Ylläri on rauhallinen, harmiton ja ujo kissa, joka ei tee itsestään numeroa, eikä toistaiseksi ole tullut itse hakemaan rapsutuksia tai seuraa. Mutta kun hänen luokseen menee, lähtee kehruukone käyntiin hyvinkin äkkiä ja neiti rakastaa rapsutuksia yli kaiken 

Mikäli sinulla olisi tarjota tälle tyttöselle se loppuelämän koti, ota yhteyttä!

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Kotia etsii AINO


Aino on arviolta 5-vuotias, rauhallinen ja kiltti kissarouva. Hänet on löydetty pentujensa kanssa, joita hän on sinnikkäästi ulkona hoitanut, mikä kuvaa hyvin hänen hienoa luonnettaan. Nyt hän on asustellut sijaiskodissa reilun kuukauden ja luottamusta ihmisiin on hiljalleen kasvatettu. Sijaiskodissa Aino on tavannut myös kiltin koiran, kissan sekä teini-ikäisen pojan, ja Aino tuntuu olevan hyvin sopeutuvainen ja mahdollisesti myös alistuvainen yksilö. Hän on pikkuhiljaa alkanut pitämään silityksistä ja rapsutuksista. Syliinkin hänet voi jo ottaa, se tosin on vielä jännittävää. Leikki-ikäisiä lapsia Aino pelkää ja sopisi siksi rauhallisempaan kotiin. Ainon uuden kodin tulisi antaa hänelle paljon aikaa kesyyntyä ja tulla siksi upeaksi kotikissaksi, josta rouva jo antaa merkkejä sijaiskodissa. Tämän ujon piimän kanssa tarvitaan siis kärsivällisyyttä ja hellää huolenpitoa :) Aino luovutetaan ainoastaan sisäkissaksi, ja mahdollisen ulkoilun tulee tapahtua vain valjaissa tai turvallisessa ulkotarhassa. Aino ei ole sijaiskodissa ilmaissut minkäänlaista halukkuutta ulkoiluun. Uusi koti osallistuu kissan hoitokuluihin summalla, joka määräytyy lääkärissä tehdyistä hoitotoimenpiteistä.

Jos sinulla olisi tarjota rauhallinen koti tälle arvokkaalle kissarouvalle, ota yhteyttä!

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 040-5619280/TiiaKotia etsii KALLEKalle on 2-vuotias poju, joka on lyhyen elämänsä aikana kokenut tarpeeksi pahaa yhteen elämään – siksi hänelle haetaan nyt parasta mahdollista kotia! Hän on elänyt ulkoilevan kissan elämää, kunnes kohtasi siellä jotakin, jonka vuoksi yhdistys riensi apuun. Poika toimitettiin iltamyöhällä Turun eläinsairaalaan ja poika saatiin pelastettua amputoimalla koko häntä. Hän on asunut sijaiskodissa reilun kuukauden ja parannellut itseään. Poju voi nyt kuitenkin erittäin hyvin hännättömänäkin. Luonteeltaan Kalle on rauhallinen ja kiltti sekä erittäin sosiaalinen ja sijaiskodin sanoin AIVAN IHANA <3 Kalle rakastaa seuraa, silityksiä ja rapsutuksia (mielellään iiiihan koko ajan). Poika tulee kyllä omatoimisesti luokse ja syliin hakemaan rakkautta. Joskus voi rapsutellessa pikkuisen hampailla ottaa kädestä kiinni, mutta hyvin hellästi <3 Yöaikaan Kalle juttelee jonkin verran, jos hän haluaisi leikkiä tai hänellä on hellyyskohtaus, mutta lopettaa kyllä yllättävän nopeasti kun ihminen ei reagoi siihen ja usein hän tyytyykin leikkimään itsekseen. Lapsia Kalle ei juuri ole nähnyt ja sopisi siksi rauhallisempaan aikuiseen kotiin. Kalle kaipaa aika paljon seuraa kaikkeen tekemiseen, joten uudessa kodissa täytyy olla aikaa leikittää ja silitellä poikaa. Leikkikaveri olisi hyvä olla! Kalle on asunut kissojen ja pienen koiran kaverina.

Mikäli sinulla olisi antaa koti täynnä hellyyttä ja rakkautta tälle kovia kokeneelle pojalle, ota yhteyttä!

Kotihakemukset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., lisätiedot ja kyselyt: 044-2636422/Sini

 

 KOTIA ETSIVÄT KOIRATKotia etsiviä koiria on lähiaikoina tulossa yhdistykselle. Tällä välin avoimia kotihakemuksia voi laitta sähköpostiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


YKSITYISESTI KOTIA ETSIVÄT


Kotia etsii LYYLI
Lyyli on oman arvonsa tunteva 10-vuotias maatiasrouva, joka rakastaa rauhaa ja sylihetkiä. Lyyli tykkää rapsutuksista ja hellittelyistä, mutta vain hänen luottamuksensa arvoisilta ihmisiltä. Ovikellon soidessa Lyyli painelee jääkaapin päälle tarkkailemaan tilannetta eli piilopaikkoja tälle rouvalle pitää löytyä. Lyyli on muutenkin taitava liikkuja ja tykkää hyppiä hyllyiltä toisille yläilmoissa ja harvoin tiputtaa mitään. Lyyli on omistajalleen mitä uskollisin kissa, mutta arka vieraiden kanssa. Vieraatkin voivat kuitenkin tulla tutuiksi ja tärkeiksi Lyylille. Lyyli tulee toimeen lastenkin kanssa, kunhan ne osaavat antaa hänelle tilaa ja tietävät, miten eläimiä kohdellaan. Pienistä lapsista Lyyli ei siis tykkää. Lyyli rakastaa leikkimistä laserosoittimen kanssa, muutkin lelut menettelee. Lyyli on omistajalleen mitä uskollisin ja hienoin ystävä. Lyyli syö raksuina ainoastaan Royal Caninin gastro intestinal-raksuja, jotta munuaiset pysyvät kunnossa.

Lyyli ulkoilee tarhassa innokkaasti päivittäin ja tarha on ehdottoman tärkeä myös uudessa kodissa. Rouva uskaltautuu ulos yleensä vasta pimeään aikaan. Lyyli on rokotettu kissaflunssalta ja -rutolta ja hänet on madotettu 2 kertaa vuodessa.

Pyydämme Lyylistä pienen rahallisen summan merkkinä sitoutumisesta. Mukaan saa rouvan omat tavarat ja tarvikkeet.

Kaikki yhteydenotot:
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 044-555 7358 /Janna