Kotia etsivät


Kissanpentuja ja oikein nuoria kissoja ei luovuteta yksittäin kuin perheeseen, jossa on jo ennestään kissa. Harkinnan mukaan pentu voidaan sijoittaa ilman kissakaveria koiraperheeseen. Kissat luovutetaan leikattuina, sirutettuina, loishäädettyinä, rokotettuina sekä FIV- ja FeLV -testattuina. Näistä aiheutuneita eläinlääkärikuluja peritään osittain kissan uudelta hoitajalta. Lemmikillä voi myös olla piileviä sairauksia, joka uuden kodin tulee ottaa huomioon. Kaikki eläimet, niin kanit, kissat kuin koiratkin, vaativat uudelta kodilta sitoutumista. Eläimen pito ei ole ilmaista vaan tulevaisuudessakin eläimen ruoka ja eläinlääkärikäynnit maksavat. Lemmikkiä tulee käyttää säännöllisesti eläinlääkärin tarkastuksessa ja rokotuksilla, sekä tarvittaessa muissa toimenpiteissä. Lemmikki ei ole ilmainen hyödyke vaan arvokas osa perhettä! HUOM! KISSOJA EI SIJOITETA KOSKAAN VAPAASTI ULKOILEVIKSI VAAN ULKOILUN TULEE TAPAHTUA VAIN VALJAISSA TAI SITÄ VARTEN TEHDYSSÄ TARHASSA.

Lemmikin sijoituksesta tehdään uuden hoitajan kanssa hoitosopimus.

(Facebookistakin pääset selaamaan kodinetsintäilmoituksia vaikket olisikaan rekisteröitynyt käyttäjä.)KOTIA ETSIVÄT KISSAT 


Yhteistä kotia etsivät INKERI JA AARO


Aaro on arviolta 7-vuotias, rauhallinen ja makoilusta nauttiva säyseä kolli. Aarolle käy kaikki ja hän suhtautuu elämään ja vastaan tuleviin tilanteisiin rauhallisesti. Aaro pitää rapsutuksista ja silityksistä ja viihtyy sylissä, mutta ei välttämättä hakeudu itse niihin. Aarolta puuttuu runsaasti hampaita ja uuden kodin tulee huolehtia herran hammashygieniasta (mahdolliset hammaskiven poistot yms.) Aaro on herkuttelija ja saattaakin välillä nirsoilla ruuan kanssa, jos se ei ole mieluista.

Inkeri on noin 2-3 -vuotias leikkisä tyttö. Inkeri on vilkkaampi ja temperamenttisempi sekä osoittaa kyllä jos jokin ei miellytä. Rapsutukset ja silitykset saavat kehruukoneen käyntiin ja Inkeri osoittaa nauttivansa niistä myös puskemalla silittäjäänsä. Vilkkautensa vuoksi ei välttämättä kuitenkaan viihdy kauaa paikallaan. Tullessaan yhdistykselle Inkeri oli arka ja epävarma, mutta sijaiskodissa hänestä on kasvanut utelias ja varsin seurallinen neiti. Kummatkin kissat tarvitsevat kuitenkin aikaisemmasta elämästään johtuen ensin luottamuksellisen suhteen hoitajaansa, jotta uskaltavat olla täysin avoimia ja hakeutua seuraan ja syliteltäviksi.

Inkeri ja Aaro ovat tulleet yhdistykselle liian isoksi laumaksi kasvaneesta kissakodista, jossa heidän hoidostaan ei enää kyetty huolehtimaan. Yhdistykselle tultuaan he ovat saaneet sisä- ja ulkoloishäädöt kahdesti, rokotukset, sirut sekä heidät on steriloitu/kastroitu. Pariskunta on ollut tiiviisti yhdessä siitä asti, kun yhdistykselle tulivat ja ovat kiintyneitä toisiinsa, joten heille etsitään vain yhteistä kotia! Lapsista heillä ei ole kokemusta ja ainakin vilkkaat ja äänekkäät leikki-ikäiset lapset saattavat olla parivaljakosta pelottavia.

Uusi koti osallistuu pariskunnan hoitokuluihin summalla, joka muodostuu eläinlääkärin hoitokuluista. Jos sinulla olisi tarjota tälle parivaljakolle loppuelämän koti, olethan yhteydessä!

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Kotia etsii HURMURI


Loppuelämänkotia etsii arviolta noin 5-vuotias Hurmuri-poika. Hurmuri rakastaa aivan kaikkia ja kaikkea, erityisesti rapsutuksia ja ruokaa! Sijaiskodin hoitajan sanoin paras kuvaus Hurmurista olisi se, että ajattelee maailman ihaninta kissaa ja kertoisi sen vielä vähintään kahdella. Sijaiskodissa Hurmuri on tottunut jos jonkinlaiseen; se rakastaa toisia kissoja, mutta lisäksi se tulee loistavasti toimeen kiltin koiran kanssa; Hurmuri on myös tottunut noin 8-12-vuotiaisiin vilkkaisiin lapsiin, joiden kanssa tykkää myös nukkua. Hurmurilla tulisikin uudessa kodissaan olla mieluusti sekä kissa- että lapsiseuraa, joille voi rajatonta rakkauttaan jakaa ja jotka antavat sitä hänelle myös vastalahjaksi. Hurmuri on lähtöisin vahingossa liian isoksi kasvaneesta kissapopulaatiosta. Se on aiemmassa elämässään ollut huonolla ruokavaliolla ja sitä on paranneltu sijaiskodissa ollessaan. Uudelta kodilta edellytämme myös lihapitoisemman ruuan tarjoamista ja ottamaan ruokinnassa huomioon poitsun herkän vatsan ja ahmimistaipumuksen. Pojalla on puolipitkä ja hiukan kihartuva turkki, joka tarvitsee erityistä hoitoa. Jos sinulla olisi tarjota seurallinen ja lasten kanssa oleva loppuelämä pojulle niin ota yhteyttä!

Lisätietoja: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Kotia etsii Ylläri


Suloinen YLLÄRI on palautunut yhdistykselle etsimään kotia itsestään riippumattomista syistä. Ylläri on arviolta 9-vuotias tyttökissa. Yhdistykselle tultuaan se on madotettu ja rokotettu kahdesti, sirutettu ja leikattu sekä muutoinkin eläinlääkärin tarkastama. Ylläriltä on poistettu runsaasti hampaita hammassyöpymän ja parodontiitin seurauksena, ja muutama tullaan vielä yhdistyksen avustamana poistamaan. Yllärillä on ollut myös oireettomana virtsakiteitä, joten uuden kodin tulisi sitoutua laadukkaaseen ruokintaan, jotteivat kiteet uusiutuisi. Ylläri on lähtöisin vahingossa liian isoksi kasvaneesta kissapopulaatiosta, joten tulee varmasti toimeen myös muiden kissojen kanssa. Neiti vaikuttaa kuitenkin hyvin ujolta ja rauhalliselta, kenties alistuvaltakin, joten kissakaveri ei saisi olla kovin dominoiva. Ylläri voidaan hyvin luovuttaa myös ainoaksi kissaksi kunhan sillä on runsaasti ihmisseuraa. Sijaiskodissa ollessaan se tottui myös pienen lapsen touhuihin, mutta koska on hyvin pelokas vielä tänäkin päivänä, Ylläri luovutetaan ensisijaisesti joko lapsettomaan, aikuiseen ja rauhalliseen kotiin tai perheeseen, jossa lapset ovat jo varttuneempia. Kesy ja kiltti kissakaveri voisi auttaa hänen ujoudessaan. Ylipäänsä Ylläri on rauhallinen, harmiton ja ujo kissa, joka ei tee itsestään numeroa. Mutta kun hänen luokseen menee, lähtee kehruukone käyntiin hyvinkin äkkiä. Neiti rakastaa rapsutuksia yli kaiken! Ylläri on sijaiskodissa ollut aluksi päiväsaikaan passiivinen  ja uskaltanut leikkiä ja touhottaa lähinnä öisin mutta ajan kanssa hän on pikkuhiljaa uskaltanut jo tulla sohvallekkin seuraksi. Kärsivällisellä tutustumisella puolin ja toisin, ja luottamuksen saavuttamisella, Ylläri varmasti rohkaistuu vielä paljon. Entisessä elämässään hän ei varmasti ole saanut ansaitsemaansa huomiota, joten hän ei ehkä myöskään osaa siihen vielä suhtautua. Ylläri arvostaa omaa paikkaa ja omaa petiä, joten sellaisia sillä tulisi olla myös uudessa kodissa. Jos sinulla olisi tarjota koti tälle kissaneidille, ota yhteyttä!

Yhteydenotot ja kotihakemukset
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

 

KOTIA ETSIVÄT KOIRAT


Emily on varattu <3

Kotia etsii EMILYEmily aka Emppu on noin 5v sekarotuinen tyttö. Hänet on madotettu, rokotettu, sirutettu ja steriloitu. Tarkkoja rotuja tässä miksauksessa ei tiedetä, mutta ulkomuodon ja taustan perusteella on päätelty että Empussa on Itäeuroopanpaimenkoiraa sekä jotakin muuta pienempää koirarotua. Tyttö painaa suurinpiirtein 25kg. Emppu on energinen tyttö, joka kuitenkin tykkää rauhoittua köllimään rakkaidensa viereen. Saapuessaan yhdistykselle Emppu oli todella arka ja täynnä pelkoa - voi vain arvata mitä pahaa pieni on elämässään kokenut. Tyttö on kuitenkin päässyt pitkälle tuosta ja mm. tutustuu uusiin ihmisiin jo reippaasti ja pusutellen. Empulle on tärkeää saada tutustua rauhassa omaan tahtiinsa kaikkiin uusiin ihmisiin ja juttuihin sekä häntä pelottaviin asioihin ja tilanteisiin, joen liian nopeasta toiminnasta hän asettuu puolustuskannalle. Empulle etsitään ensisijaisesti aikuista, rauhallista ja turvallista kotia. Ympäristöä, jossa saisi jatkaa matkansa loppuun ja työstää luottamusta omiin ihmisiin. Emppu ei kärsi eroahdistuksesta ja pärjää kyllä kotona yksinkin. Tyttö ei myöskään hauku turhaan, mutta ikävän itkun osaa ja 'juttelee' välillä. Toisiin koiriin tutustuminen myös tehtävä omaan tahtiin, sillä Emppu ei pidä liian innokkaista iholle tulijoista. Kissat ja kanit samassa kodissa eivät häntä häiritse, kunhan ne ovat koiriin tottuneet. Emppu rakastaa ulkoilua ja AUTOILUA! Empusta saa reippaan ulkoilukaverin ja miksei myös harrastuskaverin - hän on meinaan erittäin fiksu tyttö 😊 Tällä hetkellä Emppu syö Pure Naturalin possu ja kalkkuna -kuivanappuloita pääsääntöisesti, mutta näyttää tytölle lihakin kelpaavan. Emppu on täysin sisäsiisti neiti, joka käyttäytyy sisätiloissa nätisti ja ulkona paahtaa mennä täydellä energialla. Olisitko sinä juuri se oikea? Emppu etsii perhettä joka pitää hänestä huolen eikä luovuta ❤ 

Kyselyt: Sini, 044-2636422
Kotihakemukset kirjallisena: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


KOTIA ETSIVÄT MUUT ELÄIMET


Tällä hetkellä ei kotia etsiviä muita eläimiä :-)

YKSITYISESTI KOTIA ETSIVÄT

 


Tällä hetkellä yhdistyksen kautta yksityisesti kotia etsiviä eläimiä ei ole :-)