Kotia etsivät


Kissanpentuja ja oikein nuoria kissoja ei luovuteta yksittäin kuin perheeseen, jossa on jo ennestään kissa. Harkinnan mukaan pentu voidaan sijoittaa ilman kissakaveria koiraperheeseen. Kissat luovutetaan leikattuina, sirutettuina, loishäädettyinä, rokotettuina sekä FIV- ja FeLV -testattuina. Näistä aiheutuneita eläinlääkärikuluja peritään osittain kissan uudelta hoitajalta. Lemmikillä voi myös olla piileviä sairauksia, joka uuden kodin tulee ottaa huomioon. Kaikki eläimet, niin kanit, kissat kuin koiratkin, vaativat uudelta kodilta sitoutumista. Eläimen pito ei ole ilmaista vaan tulevaisuudessakin eläimen ruoka ja eläinlääkärikäynnit maksavat. Lemmikkiä tulee käyttää säännöllisesti eläinlääkärin tarkastuksessa ja rokotuksilla, sekä tarvittaessa muissa toimenpiteissä. Lemmikki ei ole ilmainen hyödyke vaan arvokas osa perhettä! HUOM! KISSOJA EI SIJOITETA KOSKAAN VAPAASTI ULKOILEVIKSI VAAN ULKOILUN TULEE TAPAHTUA VAIN VALJAISSA TAI SITÄ VARTEN TEHDYSSÄ TARHASSA.

Lemmikin sijoituksesta tehdään uuden hoitajan kanssa hoitosopimus.

(Facebookistakin pääset selaamaan kodinetsintäilmoituksia vaikket olisikaan rekisteröitynyt käyttäjä.)KOTIA ETSIVÄT KISSAT 


Yhteistä kotia etsivät INKERI JA AARO


Aaro on arviolta 7-vuotias, rauhallinen ja makoilusta nauttiva säyseä kolli. Aarolle käy kaikki ja hän suhtautuu elämään ja vastaan tuleviin tilanteisiin rauhallisesti. Aaro pitää rapsutuksista ja silityksistä ja viihtyy sylissä, mutta ei välttämättä hakeudu itse niihin. Aarolta puuttuu runsaasti hampaita ja uuden kodin tulee huolehtia herran hammashygieniasta (mahdolliset hammaskiven poistot yms.) Aaro on herkuttelija ja saattaakin välillä nirsoilla ruuan kanssa, jos se ei ole mieluista.

Inkeri on noin 2-3 -vuotias leikkisä tyttö. Inkeri on vilkkaampi ja temperamenttisempi sekä osoittaa kyllä jos jokin ei miellytä. Rapsutukset ja silitykset saavat kehruukoneen käyntiin ja Inkeri osoittaa nauttivansa niistä myös puskemalla silittäjäänsä. Vilkkautensa vuoksi ei välttämättä kuitenkaan viihdy kauaa paikallaan. Tullessaan yhdistykselle Inkeri oli arka ja epävarma, mutta sijaiskodissa hänestä on kasvanut utelias ja varsin seurallinen neiti. Kummatkin kissat tarvitsevat kuitenkin aikaisemmasta elämästään johtuen ensin luottamuksellisen suhteen hoitajaansa, jotta uskaltavat olla täysin avoimia ja hakeutua seuraan ja syliteltäviksi.

Inkeri ja Aaro ovat tulleet yhdistykselle liian isoksi laumaksi kasvaneesta kissakodista, jossa heidän hoidostaan ei enää kyetty huolehtimaan. Yhdistykselle tultuaan he ovat saaneet sisä- ja ulkoloishäädöt kahdesti, rokotukset, sirut sekä heidät on steriloitu/kastroitu. Pariskunta on ollut tiiviisti yhdessä siitä asti, kun yhdistykselle tulivat ja ovat kiintyneitä toisiinsa, joten heille etsitään vain yhteistä kotia! Lapsista heillä ei ole kokemusta ja ainakin vilkkaat ja äänekkäät leikki-ikäiset lapset saattavat olla parivaljakosta pelottavia.

Uusi koti osallistuu pariskunnan hoitokuluihin summalla, joka muodostuu eläinlääkärin hoitokuluista. Jos sinulla olisi tarjota tälle parivaljakolle loppuelämän koti, olethan yhteydessä!

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.Kotia etsii YLLÄRI

 
Ylläri on arviolta 9-vuotias tyttökissa. Yhdistykselle tultuaan se on madotettu ja rokotettu kahdesti, sirutettu ja leikattu sekä muutoinkin eläinlääkärin tarkastama. Yllärillä on hieman hammaskiveä, jonka poistattamisesta sovitaan uuden kodin kanssa. Sivulöydöksenä Ylläriltä löydettiin lääkärillä virtsakiteitä, jotka on nyt liotettu pois siihen sopivalla ruualla. Tätä eläinlääkäriltä saatavaa ruokaa tulisi syöttää Yllärille vielä ainakin seuraavan puoli vuotta, sillä kiteet uusiutuvat helposti. Ylläri ei kuitenkaan oireillut pissavaivoja mitenkään ja on aivan sisäsiisti. Ylläri on lähtöisin vahingossa liian isoksi kasvaneesta kissapopulaatiosta, joten tulee varmasti toimeen myös muiden kissojen kanssa. Neiti vaikuttaa kuitenkin hyvin ujolta ja rauhalliselta, kenties alistuvaltakin, joten kissakaveri ei saisi olla kovin dominoiva. Ylläri voidaan hyvin luovuttaa myös ainoaksi kissaksi. Sijaiskodissa Ylläri on tottunut 2-vuotiaan lapsen touhuihin, joka ymmärtää antaa kissalle myös omaa rauhaa. Ylläri suhtautuu lapseen hyvin varovaisesti ja fiksusti, joten tyttö olisikin varmasti oivallinen kissa myös lapsiperheeseen. Ylipäätänsä Ylläri on rauhallinen, harmiton ja ujo kissa, joka ei tee itsestään numeroa, eikä toistaiseksi ole tullut itse hakemaan rapsutuksia tai seuraa. Mutta kun hänen luokseen menee, lähtee kehruukone käyntiin hyvinkin äkkiä ja neiti rakastaa rapsutuksia yli kaiken 

Mikäli sinulla olisi tarjota tälle tyttöselle se loppuelämän koti, ota yhteyttä!

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 


Kotia etsii LEMPILoppuelämänkotia etsii noin 5kk ikäinen Lempi-tyttö. Nuori neiti on vielä hiukan arka ihmisten kanssa ja välittää enemmän lajitovereidensa seurasta, mutta hänen kanssaan saa kyllä mieluusti leikkiä ja pitää myös hellimishetkiä. Pienempien lasten villiä menoa Lempi pelästyy, mutta ei muuten ole lapsista moksiskaan. Noin ylipäänsä neiti ei pidä itsestään juuri meteliä eikä ole huomionhakuinen. Omaan kotiin päästyään ja kärsivällisyydellä sekä rakkaudella Lempikin tulee varmasti ymmärtämään ihmisseuran mukavuudet. Ruoka on neidin mielestä ihanaa ja sillä onkin helppo häntä motivoida. Lempi on lähtöisin vahingossa liian isoksi kasvaneesta kissapopulaatiosta. Hän tulee toimeen muiden kissojen kanssa ja on sijaiskodissa ollut päivittäin verkko-oven läpi tekemisissä myös kiltin ja rauhallisen koiran kanssa. HUOM! Lempi luovutetaan ainoastaan kotiin, jossa on jo entuudestaan kiltti ja kesy kissa leikkikaverina tai vaihtoehtoisesti yhdessä siskonsa Kaino-Vienon kanssa.

Jos sinulla olisi tarjota Lempi-kisulle hyvä loppuelämän koti, otathan yhteyttä!

Lisätietoja: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 045-3306516/Johanna (jos numerosta ei vastata, niin laita tekstiviesti) TAI Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. /Henni

 

Kotia etsii KAINO-VIENO
Loppuelämänkotia etsii noin 5kk ikäinen neiti, Kaino-Vieno. Nuori Kaino-Vieno on vielä hiukan ujo ihmisten kanssa, mutta selkeästi rohkeampi kuin siskonsa Lempi. Kaino-Vieno pitää rapsutuksista ja hänessä on potentiaalia oikeaksi sylikissaksi. Pienempien lasten villiä menoa Kaino-Vieno pelästyy, mutta ei muuten ole lapsista moksiskaan. Noin ylipäänsä neiti ei pidä itsestään juuri meteliä eikä ole huomionhakuinenkaan. Kunhan hän pääsee omien ihmistensä luokse palluteltavaksi, niin Kaino-Vienokin varmasti alkaa hakea huomiota enemmän. Ruoka on neidin mielestä ihanaa ja sillä onkin helppo häntä motivoida. Kaino-Vieno on lähtöisin vahingossa liian isoksi kasvaneesta kissapopulaatiosta. Hän tulee toimeen muiden kissojen kanssa ja on sijaiskodissa ollut päivittäin verkko-oven läpi tekemisissä myös kiltin ja rauhallisen koiran kanssa. Kaino-Vieno luovutetaan ainoastaan kotiin, jossa on jo entuudestaan kiltti ja kesy kissa leikkikaverina, tai vaihtoehtoisesti yhdessä siskonsa Lemmen kanssa.

Lisätietoja: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. TAI 045-3306516/Johanna (jos numerosta ei vastata, niin laita tekstiviesti perään) TAI Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.KIIREELLISESTI kotia etsivät AIMO ja ALMAKIIRE! Yhteistä loppuelämänkotia etsivät noin 6 kk ikäiset sisarukset Aimo ja Alma <3

Punainen Aimo osaa ottaa rennosti ja nauttia elämästä. Hän sietää jo välillä silityksiä ja on uskaltautunut jo syliinkin. Pelästyessään Aimo saattaa sähähtää, muttei ole koskaan osoittanut minkäänlaista aggressiivisuutta.

Ruskea Alma on parhaimmillaan ihanan utelias ja leikkisä, mutta pelot ovat kovasti nostaneet päätään äidin lähdettyä ja Alman kanssa töitä saa tehdä hiukan enemmän luottamuksen saavuttamiseksi.

Aimo ja Alma ovat olleet muutaman kuukauden sijaiskodissa emonsa kanssa kesyyntymässä. Emon jo saatua oman kodin pentujen kesytystyö on vielä kesken, mutta heidän kodinhakunsa muuttui kiireelliseksi sijaiskodin tulevan matkan ja ajanpuutteen takia. Pennut ovat siis vielä erittäin säikkyjä ja tarvitsevat ehdottomasti rauhallisen, kärsivällisen ja osaavan kodin, joka sitoutuu täydellä sydämellään ipanoiden aikaa vievään kesyyntymisprojektiin. Pennut ovat sijaiskodissa tottuneet kilttiin koiraan sekä sijaiskodin omaan aikuiseen, kesyyn kissaan; rauhallinen eläinkaveri uudessa kodissa voisikin vaikuttaa positiivisesti pentujen kesyyntymiseen ja luottamuksen rakentamiseen. Aimoa ja Almaa ei luovuteta kuitenkaan lapsikotiin vaan vakaaseen, aikuiseen kotiin.

Jos sinulla on tarjota vakaa ja rauhallinen koti näille kaksosille, otathan yhteyttä!

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. TAI 040-5619280/Tiia

 

 KOTIA ETSIVÄT KOIRAT

 

Uutta kotia etsii HONEY


Päivitetty julkaisu tuoreilla kuvilla <3 Honey eli Hansu on noin 8-vuotias sterkattu tyttö. Tyty on sirutettu, madotettu ja rokotettu aina ajallaan. Hän on suomenajokoiran ja bretonin yhdistelmä eli keskikokoinen, siro koira. Hansu on hurmaava koko perheen lemmikki ja tuleekin lasten kanssa hyvin toimeen. Kissoista Hansu ei kuitenkaan suuremmin pidä. Toisia koiria Hansu vähän pelkää, etenkin isokokoisia, mutta varmasti samanlaisen rauhallisen kaverina menisi. Hansulla on atooppinen iho ja oireita jotka juontavat juurensa luultavimmin ruoka-aineallergioista. Hansu on joutunut vaihtamaan kotia jo kahdesti, joten uudelta kodilta vaaditaan erityistä sitoutumista ja huolenpitoa. Nyt yhdistyksellä ollessaan hän on ollut raakaruuasta koostuvalla ruokavaliolla, ja ainakaan meillä kerrottuja oireita ei kolmen kuukauden aikana olla havaittu. Yhdistykselle tullessaan hänet laitettiin eliminaatiodieetille ja ruokittiin pelkällä kananlihalla + öljyllä, ja nyt joukkoon on lisätty lohi. Hansulla on reseptilääke apoquel, jonka kanssa hän elää ihan normaalikoiran arkea – ajoittaista rapsuttelua ja tassujen nuolemista esiintyy saman verran kuin kellä tahansa kotikoiralla. Lääkkeen saa annettua helposti ruuan seassa. Ruokavalion noudattaminen ei ole haasteellista mutta kuitenkin välttämätöntä, jotta oireet pysyvät poissa ja turkki hyvässä kunnossa. Monia varmasti mietityttää ja pelottaa tämä ja yksi huolenaihe onkin varmasti kustannukset. Honeyn ruoka ja lääkekulut on yhteensä n.90€/kk, eli samat kuin muillakin tämänkokoisilla koirilla. Raakaruokintaan saa ohjeita ja tukea yhdistykseltä, sitä on myös turha pelätä! Kuvat Hansusta on otettu yhdistyksellä oloaikana ja kuten kuvista näkyy tyttö on kaunis ja hyvässä kunnossa. Honey onkin hurmannut sijaiskodin täysin <3 Sijaiskodissa Hansun kanssa on tehty vähintään 1-2 pidempää lenkkiä päivässä ja lyhyempiä pissareissuja. Hihnassa Hansu vetää välillä enemmän, välillä vähemmän. Varsinkin innostuessaan esim. jostain hajusta, hän voi kiskoa kovasti. Muita koiria Hansu mieluiten väistää mutta hajujen nuustelemisesta hän nauttii ja kulkeekin usein nenä maata viistäen. Vapaana pitoa voi harrastaa vain aidatulla alueella. Hansulla ei ole haukkuherkkyyttä ollenkaan vaan ainoastaan toisen koiran tai kissan tullessa liian lähelle, hän saattaa mainita asiasta. Tyttö on peruskoulutettu valmis aikuinen koira, osaa istua ja antaa tassua sekä tunnistaa oman nimensä. Hansulla on ystävällinen ja kiltti luonne ja hän viihtyykin eniten ihmisten seurassa. Hansu kaipaa runsaasti silityksiä, rapsutuksia ja haleja. Hansulla on myös paljon rakkautta annettavanaan hänestä välittäville ihmisille. Vaikka Hansu onkin hyvin rauhallinen koira, hän kyllä innostuu leikkimisestä siinä missä nuorempansakin ja on onnensa kukkuloilla, kun ihminen tulee kotiin.

Olisitko sinä juuri se oikea koti tällä tytölle loppuelämäksi. Hansu on joutunut vaihtamaan kotia jo kahdesti - haut vain tositarkoituksella <3

Kirjalliset kotihakemukset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja kyselyt 0442636422/Sini
YKSITYISESTI KOTIA ETSIVÄT


Tällä hetkellä yhdistyksen kautta yksityisesti kotia etsiviä eläimiä ei ole :-)