Eläinsuojeluvalvonta ja -neuvonta

Eläinsuojeluvalvonta alueella Salo, Somero, Kemiönsaari

Salon alueen eläinsuojeluasioissa voi ottaa yhteyttä  valvontaeläinlääkäriin puh. 02-7784619, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Someron alueella valvontaeläinlääkäri Miia Sneck, ma-to 040-6300077, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kemiönsaaren, Paimion alueen, Liedon, Marttilan ja KoskiTL alueella valvontaeläinlääkäri Sirkka Mattila, puh. 050-5976387, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Eläinsuojeluneuvonta

Neuvontaa ja toimintaohjeita antavat myös SEY:n (Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liitto) vapaaehtoiset eläinsuojeluneuvojat:

Salon ja Kemiönsaaren alueella: Taru Säteri, puh. 040 073 7739 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.          

Perniön ja Särkisalon (Salo) alueella: Leena Aho, puh. 050-3396557,  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Salon Seudun eläinsuojeluyhdistyksen tiedot löydät täältä.

Salon seudun eläinsuojeluyhdistyksen kenttätoiminta

Yhdistyksellä on monipuolista kenttätoimintaa ja kenttätyöntekijät tekevät aktiivista, käytännönläheistä työtä eläinten hyväksi. Jos olet kiinnostunut osallistumaan kenttätoimintaan ja haluat näin tukea eläinten hyvinvointia, esimerkiksi olemalla mukana löytökissojen kuljetuksissa löytöeläinten hoitopaikkaan, ota rohkeasti yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.                             

Perniön Seudun eläinsuojeluyhdistyksen tiedot löydät täältä.