Eläinsuojeluvalvonta ja -neuvonta

Eläinsuojeluvalvonta alueella Salo, Somero, Kemiönsaari

Salon alueen eläinsuojeluasioissa voi ottaa yhteyttä valvontaeläinlääkäri Jasmin Joenperään, puh. 02-7784619, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Someron alueella valvontaeläinlääkäri Miia Sneck, ma-to 040-6300077, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kemiönsaaren, Paimion alueen, Liedon, Marttilan ja KoskiTL alueella valvontaeläinlääkäri Sirkka Mattila, puh. 050-5976387, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Eläinsuojeluneuvonta

Neuvontaa ja toimintaohjeita antavat myös SEY:n (Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liitto) vapaaehtoiset eläinsuojeluneuvojat:

Salon alueella: Päivi Ant-Wuorinen, puh. 050-351 1289 (arkisin klo 16-19), Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Perniön ja Särkisalon (Salo) alueella: Leena Aho, puh. 050-3396557,  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kemiönsaaren alueella: Pernilla Nyman, 040-7629024, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Salon Seudun eläinsuojeluyhdistyksen tiedot löydät täältä

Salon seudun eläinsuojeluyhdistyksen kenttätoiminta

Yhdistyksellä on monipuolista kenttätoimintaa ja kenttätyöntekijät tekevät aktiivista, käytännönläheistä työtä eläinten hyväksi. Jos olet kiinnostunut osallistumaan kenttätoimintaan ja haluat näin tukea eläinten hyvinvointia, esimerkiksi olemalla mukana löytökissojen kuljetuksissa löytöeläinten hoitopaikkaan, ota rohkeasti yhteyttä SSEY:n hallituksen jäseniin

 

Perniön Seudun eläinsuojeluyhdistyksen tiedot löydät täältä